«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ! …ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ! ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ [ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ] ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!».
Μήνυμα των αδερφών Κονονόβιτς που κρατούνται στην Ουκρανία:
«Γεια σας αγαπητοί σύντροφοι!
Χαιρετισμούς στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικής Νεολαίας (ΠΟΔΝ) και τους συντρόφους από βορειοαμερικανικές και ευρωπαϊκές οργανώσεις, ένας ιδιαίτερος χαιρετισμός στους συντρόφους στη Σερβία!
Αγαπητοί φίλοι, δεχτείτε ένα μεγάλο συντροφικό κομμουνιστικό ευχαριστώ, επειδή αγωνίζεστε για εμάς! Ξεχωριστά, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύντροφο Aritz [Aritz Rodríguez Galán, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών] και σε όλα τα μέλη της ΠΟΔΝ!
Φίλοι, χωρίς πάθος και περιττά λόγια, σε εσάς οφείλουμε το ότι είμαστε ζωντανοί! Είμαστε ζωντανοί μόνο επειδή πολεμάτε για μας. Το καθεστώς Ζελένσκι φοβάται πολύ τον πολιτικό αντίκτυπο απήχηση στις χώρες της ΕΕ, της Β. Αμερικής και γενικότερα στο εξωτερικό. Για αυτό, περισσότερο φοβούνται εσάς σύντροφοι.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!
Αγαπητοί φίλοι,
πρέπει να συνεχίσουμε τον αντιιμπεριαλιστικό, αντικαπιταλιστικό, και αντινεοαποικιοκρατικό μας αγώνα! Οφείλουμε να αγωνιστούμε!
Ο αγώνας αλληλεγγύης υπέρ των Κονονόβιτς, είναι ένα μικρό επεισόδιο στον μεγάλο μας αγώνα ενάντια σε αυτές τις κατάρες της ανθρωπότητας.
Συνεχίστε να αγωνίζεστε και μην τα παρατάτε!
«Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε»!
Είμαστε κομμουνιστές, δεν μπορούμε να χάσουμε!
Εάν χάσουμε [αυτό τον αγώνα] δεν θα είμαστε κομμουνιστές!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην παραλείψετε να δείτε