ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΝΟΝΟΒΙΤΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ (SBU)

✊ Εμείς, οι παράνομα κατηγορούμενοι Μιχαήλ και Αλεξάντρ Κονονόβιτς, απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτό το ψευδές και εγκληματικό κατηγορητήριο!

✊ Θεωρούμε ότι το κατηγορητήριο είναι σκόπιμα χαλκευμένο και ότι η υπόθεση αυτή αποτελεί πολιτική αντεκδίκηση κατά αντιπολιτευόμενων πολιτικών, αντιφασιστών, αντιφρονούντων.

✊ Πολιτικά υποκινούμενες ποινικές υποθέσεις εναντίον μας έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2012, κατά τη διάρκεια των εκλογών για την Βερχόβνα Ράντα (βουλή) της Ουκρανίας, στις οποίες ήμασταν επίσημα εγγεγραμμένοι ως υποψήφιοι βουλευτές. Ποινικές διώξεις εναντίον μας κινήθηκαν το 2012, το 2015, το 2017, το 2018, το 2019 βάσει των πολιτικών άρθρων 109, 110, 111, 258, UCU. Όλες αυτές οι τεχνητές ποινικές διώξεις τέθηκαν στο αρχείο, επειδή ήταν αβάσιμες και είχαν πολιτικά κίνητρα, εκτός από αυτή την ποινική δίωξη, η οποία πλαστογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του πανικού και του στρατιωτικού νόμου, η οποία -σύμφωνα με το εγκληματικό σχέδιο της SBU και της Εισαγγελίας- όφειλε να οδηγήσει στη σύλληψη και την εξόντωσή μας στα υπόγεια της SBU, όπου βασανιστήκαμε βάναυσα για περισσότερες από τρεις ημέρες.

✊ Μας έσπασαν τις μύτες, μας ξερίζωσαν δόντια, μας έσπασαν πλευρά, μας προκάλεσαν διάσειση, αιματώματα, μας χτύπησαν μέχρι να μας εξανδραποδίσουν, με αποτέλεσμα να αιμορραγούμε επί ένα μήνα. Το πιο τρομερό βασανιστήριο για έναν άνδρα, έναν πατέρα είναι η απειλή για τη ζωή των παιδιών του. Δηλώνω επίσημα, με πλήρη επίγνωση της ευθύνης για τα λόγια μου, ότι οι αξιωματικοί της SBU απείλησαν να βιάσουν τη δεκατριάχρονη κόρη μου Αικατερίνη μπροστά στα μάτια μου.

✊ Απευθύνω έκκληση σε όλους σας!

Μπορείτε να φανταστείτε τι πραγματικά συνέβη εκεί! Κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, μας ανάγκασαν να παραδεχτούμε μια κατασκευασμένη ενοχή σχετικά με το ότι δήθεν λειτουργούσαμε ως καταδείκτες στόχων για πυραύλους στο αεροδρόμιο του Λουτσκ, ότι δήθεν δουλεύαμε για την Κα Γκε Μπε και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (FSB) [της Ρωσίας], ότι ήμασταν ηγέτες των «τρομοκρατικών οργανώσεων» της Κομσομόλ της Ουκρανίας και της Αντιφασιστικής Επιτροπής της Ουκρανίας. Στην αίθουσα βασανιστηρίων της SBU μας πίεζαν να καταγγείλουμε τους συντρόφους μας στο κόμμα, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε υπό την απειλή του θανάτου…

✊Ελευθερία στους κομμουνιστές! 🛠

 

 

Πηγή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην παραλείψετε να δείτε