Οι αμερικανοτσολιάδες του Γ’ ΠΠ είναι τόσο «πατριώτες» όσο και οι προπάτορές τους γερμανοτσολιάδες του Β’ ΠΠ!

Του Δ. Πατέλη

Το αίμα νερό δεν γίνεται! Για αυτούς, καλός συμπατριώτης ομοεθνής είναι μόνο ο φασίστας, ο ναζί, ο δωσίλογος συνεργάτης του κατακτητή, του εκάστοτε ιμπεριαλιστικού άξονα! Όλοι οι άλλοι, οι πραγματικοί πατριώτες – διεθνιστές, οι αντιφασίστες & αντιιμπεριαλιστές είναι εχθροί, κατάλληλοι μόνο για εξόντωση – γενοκτονία!

Δοξάζουν τους ναζί του άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ενώ πρωτοστατούν στην ηθική και φυσική γενοκτονία/εξόντωση των αντιφασιστών/αντιιμπεριαλιστικών συμπατριωτών μας στην Αζοφική! Τους τιμωρούν για τις σοβιετικές παραδόσεις τους, για το γεγονός ότι συντάχθηκαν κατά πλειοψηφία με τις πολιτιφυλακές από την ένδοξη εξέγερση του Ντονμπάς μέχρι σήμερα, με τις Ρωσικές Ε.Δ., που τους προστατεύουν την αυτονομία και την αυτοοργάνωσή τους, που αποκαθιστούν – ανοικοδομούν τα σπίτια, τα σχολεία, τις κοινότητες και τις υποδομές τους στη Μαριούπολη και σ’ όλες τις απελευθερωμένες από τον άξονα περιοχές!

Ο Δένδιας εξαφάνισε την εδώ και πολλές χιλιετίες υπάρχουσα ελληνική κοινότητα της Αζοφικής – Μαριούπολης, στο πνεύμα του παραδοσιακού αντικομμουνισμού – αντισοβιετισμού που σήμερα έγινε αντιρωσισμός! Οι μόνοι Έλληνες που αναγνωρίζουν οι νυν δωσίλογοι της συμφοράς που μας κυβερνούν είναι τα ναζιστικά ανθρωποειδή, οι φονιάδες του «τάγματος Αζόφ» και όλα τα καθάρματα που υπηρετούν τον νυν άξονα! Αυτούς τιμούν και δοξάζουν και στη βουλή τους, αυτούς περιθάλπουν και εκπαιδεύουν μαζικά, σε αυτούς στέλνουν πακτωλό οπλικών συστημάτων, πυρομαχικών, χρήματος και επιτελείς/εκπαιδευτές στο καθεστώς των ναζί του Κιέβου, του άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, οι οποίοι διαπράττουν γενοκτονία ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΟΜΟΕΘΝΩΝ!

Όλα αυτά, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη μετωπικού αγώνα για

ΕΞΟΔΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ!

ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ!

ΗΤΤΑ – ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ!

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ!

 

Παραθέτω από Θ. Αυγερινό: «Ολόκληρο το σχόλιο της Μαρίας Ζαχάροβα, επίσημης εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, σχετικά με τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια ότι “έχει εξαφανιστεί” η ελληνική Ομογένεια της #Μαριούπολη|ς και ότι ζήτησε (πριν τις 24 Φεβρουαρίου 2022) από τον τότε ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ “προστασία της ελληνικής Διασποράς”. Η Ρωσίδα εκπρόσωπος διαψεύδει με σκληρή φρασεολογία τον Έλληνα υπουργό…».

Picture background

Δείτε την συνέντευξη της εκπροσώπου του ΥΠΕΞ της Ρ.Ο. Μαρίας Ζαχάροβα στον ανταποκριτή Θανάση Αυγερινό. Συνέντευξη μαστίγωμα στην πολιτική και διπλωματική αλητεία των δωσιλόγων του άξονα:

https://youtu.be/AnmOV9CWlog?si=1DSv3dLpoQXILX5m

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην παραλείψετε να δείτε